Unico – Nesten uendelige muligheter.

UNICO representer mulighetene for et virkelig unikt fleksibilitetsnivå for XAL. Downlighten tilbyr den rette løsning for alle krav. Lyddesignere og arkitekter kan velge mellom to monteringsalternativer, syv desinformer, ni lysinnsatser, tre fargetemperaturer og tre kontrollalternativer, hvor alle kan kombineres inviduelt. Dette tar lyddesignerne sin frihet til et helt nytt nivå, ved hjelp av et enkelt armatur.  

Ta full kontroll 

En armatur for hele spekteret av belysningsscenarier
Med en enkelt armatur kan en belysningsplanlegger programmere et bredt spekter av belysningsscenarier. Gjennom kombinasjonen av opptil ni objektiver for ulike lyseffekter, kan en enkelt UNICO samtidig belyse vegger, gi lys for grunnleggende belysning eller fremheve individuelle soner. Og belysningsplanleggere kan programmere et bredt spekter av belysningsscenarier som oppnås gjennom sammensetning av forskjellige grupper, som selvsagt kan være svært individuelt og fleksibelt arrangert for hver applikasjon. 

Flott ytelse i det minste formatet 

I tillegg til virkelig eksepsjonell fleksibilitet, gjør de minimale dimensjonene til UNICO også det til et vinnende produkt. Til tross for høy ytelse til LED-lysinnsatsene, med opptil 360 lumen, måler de bare en liten 38×38 mm. Med den lave installasjonshøyden på 80 mm er downlighten nesten ikke synlig og kan derfor installeres i et stort antall tak uten å påvirke rommetes estetikk. 

UNICO-konfigruering  

For å støtte denne nye friheten i planlegging oppnådd med UNICO, har XAL utviklet en intuitiv konfigurerer. Det foreslår enten spesifikke belysningsarrangementer eller hjelper med å bygge belysningssammensetningen for en unik armatur.