LEVERANDØRER

Våre løsninger er basert på produkter fra leverandører som utelukkende utvikler og produserer belysningsprodukter av høyeste kvalitet og finish.
Alle er produsenter vi har kjent i mange år og har et tett og personlig samarbeid med.

XAL-Logo

XAL har over 25 års erfaring i utvikling av høykvalitets armaturer. Xal har produsert innovative LED armaturer siden 2003. Og jobber hele tiden med å utvikle seg, idag investerer de rundt 7 % av inntektene i forsking og utvikling. Så de kan tilby kundene et bedre, mer energieffektive og høyere kvalitetsprodukter.

Les mer om XAL her

Artemide Logo

I dag formidler Artemide en samling av unik blanding av verdier: Tilnærmingen til
menneskelig og ansvarlig lys går hånd i hånd med design og material, som
kombinerer neste generasjons teknologi med gamle wisdom, et perfekt uttrykk for
bærekraftig design.

Les mer om Artemide her

wever & ducre

Wever & Ducre ble startet på tidlig 80-tallet av en håndfull unge og håpefulle Belgere. Wever og Ducre sin philosofi er: through hard work (WErklust), trust (VERtrouwen), and enthusiasm ( ENthousiasme ), combined with courage (DUrf) and the necessary dose of creativity (CREativiteit)

Les mer om Wever & Ducre her

Sattler Logo

Siden SATTLER ble grunnlagt i slutten av 1950 av Hans Sattler, har firmaet utviklet seg fra å være et elektrisk installasjons virksomhet til et internasjonalt produksjonsfirma. Gjennom generasjonene har nødvendig kompetanse innen design, produksjon og installasjon anskaffet og utvidet. Som et resultat ser vi nå mer enn 30 års erfaring i belysningsindustrien og er stolte av å kunne tilby en nyskapende portefølje av designarmaturer med ulike applikasjonsalternativer.

Les mer om Sattler her

Ligeo

Limelight har nå inngått et samarbeid med tyske LIGEO. LIGEO Lyssytem gir deg den perfekte kombinasjon av design og funksjonalitet.  Den unike teknologien lar brukerne konstruere deres egen lys installasjon med en enkle måte å sammensette lysmodulene på.

Les mer om Ligeo her

Agabekov

På styrken av flere års erfaring innen arkitektonisk belysning, utviklet Youri Agabekov i 1993 sammen med EDF (Electricité De France) den første “Louvre” -armaturen for belysningsfasader og opplyste Cour Carrée ved Louvre. Noen år senere, i 1995, startet han AGABEKOV SA Lighting Company International og fortsatte med å fullføre noen av de mest ansettgjorte prosjektene i verden: L’Académie française, Place Stanislas, Nasjonalpalasset i Mexico, palasset av Monaco og mange andre monumenter. 

Les mer om Agabekov her

steng

En entusiasme for teknologi, en fascinasjon med elektrisitet og en stor interesse for belysning førte til at Carl Steng starte spesialbelysnings firmaet i 1911 – på en tid da boliger og gater fortsatt var opplyst av gass.   Hans sønn, Hans, ledet virksomheten suksessivt gjennom den vanskelige etterkrigstiden og gjennom det tyske økonomiske mirakelets epoke. I 1972 gikk tømmene til den tredje generasjonen av familien, til Peter Steng, barnebarn av grunnleggeren. Etter å ha fulgt sine forfedres innovative fotspor, var han en tidlig talsmann for lavspenningsbelysning.

Les mer om Steng Light her

Logo Gewiss

Gewiss er en italiensk produsent. De spesialiserer seg på industri belysning.